Een installatie is voor u optimaal als de techniek perfect aansluit op uw wensen op het gebied van comfort, energiebesparing en bedrijfszekerheid. Maar bovenal bent u op zoek naar een installatieadvies dat (met genoemde randvoorwaarden) leidt tot een minimale investering en maximale opbrengst.

Stappenplan voor zakelijke opdrachtgevers

Linthorst Energielease werkt voor het advies over de installatie samen met Linthorst Installatietechniek. Het vaststellen van de meest optimale installatie bestaat uit de volgende stappen:

  1. Het vaststellen van de randvoorwaarden op basis van uw wensen en eisen
Uw plannen, wensen en eisen zijn het startpunt van het gesprek. Na een aantal persoonlijke gesprekken en analyse van de plannen worden de randvoorwaarden geformuleerd.

  2. Technische selectie
Op basis van de plannen en specifieke randvoorwaarden wordt de technische installatie bepaald.

  3. Energiemarkt & subsidies
In ons advies houden we rekening met de hoogte van de energieprijzen en mogelijke subsidieverstrekking.

  4.Investeringsanalyse
Op basis van bovenstaande informatie maken we een investeringsanalyse en beoordelen we welke technische oplossing optimaal is.

  5. Aanbieden van offerte
Aan de hand van de gekozen technische oplossing, wordt een lease- of huurovereenkomst aangeboden. Met volledige financiering, looptijden tot maximaal 15 jaar, een concurrerend tarief en volledige ontzorging (hoogwaardig advies, volledige financiering, installatie en onderhoud) is Linthorst Energielease onderscheidend in de markt.

  6. Uw optimale installatie
Na het tekenen van de offerte volgt de montage en inregeling. Zakelijke installaties worden op afstand gemonitord, waardoor storingen snel kunnen worden verholpen. Daarnaast kunt u een beroep doen op de 24-uurs onderhoudservice van Linthorst Installatietechniek.
 

Referenties Linthorst Installatietechniek

Bekijk referenties van de zakelijke markt.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op.